Despre Noi

Aviciado este o poveste care a pornit din suflet si ne-a patruns cu cele mai frumoase snururi din piele si idei. Asa s-a nascut brandul nostru, o altfel de abordare a produselor din piele naturala lucrate manual, concepte unice, cu accente si detalii particularizate.

Atelierele noastre rafineaza pielea, conferindu-i forme si simboluri. Produsele se nasc printr-o prelucrare traditionala, cu grija si dragoste, asfel incat clientii nostri sunt acele persoane care vor sa iasa din tipare, facand „altfel” de alegeri. Poarta un produs Aviciado si vei gasi in el povestea ta, parfumul care iti contureaza personalitatea, culoarea si rafinamentul caracterului.

Conceptul nostru exista din 2012 si s-a imbogatit odata cu largirea portofoliului, cu experientele acumulate, cu feedback-urile primite si cu ideile pornite chiar de la voi.

Personalizam dorintele clientilor nostri, le transpunem in produse din piele cu functionalitati diferite. Onoram comenzi si incercam ca fiecare produs sa fie unic, el insusi o poveste. Fiecare bucată de piele cuprinde cheia unui mister, aroma persoanei care doreste produsul, cea care isi alege culoarea si modelul visat. 

Brăţara - portofel este conceptul care ne-a individualizat de la inceput. Artizanii nostri folosesc cea mai fina si maleabila piele achizitionata din renumitele tabacarii italienesti pentru a  crea povestile voastre!

Avicioado s-a nascut din suflet pentru cei care iubesc povestile si sunt copiii propriei imaginatii!

 

Locațiile în care găsiți produsele Aviciado în România:

 

   ⚪️ București

✔ Urban Gifts Shop - Str. 11 iunie nr. 50, sector 4, @Fabrica.  0744142198

 

   ⚪️ Galați

✔ @Seven - Str Rosiori, Nr. 1, Incinta Hotel Faleza ☎ 0751520522

 

⚪️ Utilizați chat-ul și nu ezitați să ne contactați pentru orice alte informații.